Η Μαρλέν Αγγελίδου στο Onlycy.com:” Δεν έχω καμία επαφή με τις Hi 5″!

15:53 7/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα σε γνωστό στέκι της πρωτεύουσας για καφέ. Σε κάποια στιγμή είδα μια όμορφη κοπέλα με ιδιαίτερο στυλ που τράβηξε την προσοχή μου και στα επόμενα δευτερόλεπτα κατάλαβα ποια ήταν. Χωρίς να το πολυσκεφτώ και με το δημοσιογραφικό θράσος – θάρρος που με διακατέχει την πλησίασα και της ζήτησα ευγενικά να μου δώσει μια μικρή συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να αρνηθεί αλλά η Μαρλέν Αγγελίδου όχι μόνο δεν αρνήθηκε αλλά με καλωσόρισε με τον πιο ευγενικό τρόπο. Βέβαια λίγο διστακτική

στην αρχή αλλά γρήγορα ένοιωσε άνετα μαζί μου.

Και η συνέντευξη τελικά καθόλου μικρή..

Μαρλέν σε γνωρίσαμε το 1999 αν δεν κάνω λάθος από τον διαγωνισμό της Eurovision που εκπροσώπησες την Κύπρο.

Σωστά θυμάσαι και με εκπλήσσει που το γνωρίζεις. Φυσικά είχα δηλώσει συμμετοχή  και το 1998 και έφτασα στους προκριματικούς στην 2η θέση κάνοντας ντουέτο με τον Άλεξ Παναγή και το τραγούδι λεγόταν ‘’φτερουγίσματα’’. Το 1999 είχα λάβει μέρος και κατάφερα να εκπροσωπήσω  την Κύπρο με το τραγούδι ‘’Θα ‘ναι έρωτας ’’ αλλά δυστυχώς δεν πήρε καλή θέση.


Με τις Hi5 πως βρέθηκες και τι συνέβη τελικά; Για κάποιον λόγο που κανείς ποτέ δεν έμαθε διαλυθήκατε.

 

Με τις Hi 5  δεν υπήρχε κάποια προϊστορία. Εγώ έλαβα μέρος το 2003 σε κάποιο talent show και εκεί γνώρισα τις υπόλοιπες κοπέλες του γκρουπ και έτσι δέσαμε. Όσο για το γιατί διαλυθήκαμε.. Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και εγώ πειραματίστηκα αλλά δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα. Εγώ είμαι άλλο στυλ. Είμαι ρόκ και αυτό ήθελα να ακολουθήσω. Πάντα πρέπει να περνάς διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που σε αντιπροσωπεύει. Μεγαλώνεις και μαθαίνεις ( γέλια) .

Με τις άλλες κοπέλες του γκρουπ μετά την διάλυσή του έχεις επαφές;

 

Όχι, δυστυχώς η ευτυχώς η κάθε μία τράβηξε δική της πορεία και λόγω υποχρεώσεων χαθήκαμε. Δεν τσακωθήκαμε ούτε κάτι τέτοιο. Χαίρομαι να ακούω ότι παλιοί μου συνεργάτες πηγαίνουν καλά.

Μετά από αυτό ακούσαμε πολλά για εσένα.

 

Δηλαδή ; Χαχαχα καλά η άσχημα;

Ποτέ άσχημα. Αν δεν κάνω λάθος είχες συνεργασία με ένα άλλο συγκρότημα ρόκ μετά και συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως Β. Παπακωνσταντίνου, Μ. Χατζηγιάννη και άλλους.

 

Τελικά ξέρεις πολλά για εμένα Μιχάλη και με αφήνεις άφωνη. Όντως, όπως τα λες. Πολλές συνεργασίες, πολλές συναυλίες, πολλά lives.. η κάθε μια συνεργασία είχε και τα καλά της και τα άσχημά της. Όμως αισθάνομαι ότι έμαθα πολλά και τώρα είμαι σε θέση να αναλάβω από μόνη μου το καράβι ( μεταφορικά).

Δηλαδή έχεις κάτι υπόψη να μας παρουσιάσεις;

 

Φυσικά. Η μουσική είναι μέσα μου και δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ κάτω από το stage. Αυτό το διάστημα είμαι πολύ γεμάτη γιατί ήδη είναι έτοιμες και θα ξεκινήσουν κάποιες ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Η μία είναι με τον Άλεξ Παναγή και λέγεται  ‘’DI – MENTIA’’ και είναι ένα σύγχρονο musical, σε μουσική του Άλεξ Παναγή, κείμενο και στίχους του Στέργιου Μαυρίκη, σκηνοθεσία του

Keywords
Αναζητήσεις
hi5 συγκροτημα, μαρλεν hi5
Τυχαία Θέματα