Γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από πλοίο σε νοσοκομείο της Λάρνακας

10:43 9/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επιχείρηση για τη μεταφορά στη στεριά γυναίκας-μέλους του πληρώματος Γερμανικού πολεμικού πλοίου, που έπλεε 84 περίπου ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Λάρνακας μέσα στο πλαίσιο αποστολής της UNIFIL, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε στήθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, την πληροφορία έλαβε το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) στην 00.35 μέσω του Αξιωματικού Συνδέσμου της Γερμανικής Ναυτικής Δύναμης που συμμετέχει στη UNIFIL, ο οποίος ζήτησε την άμεση μεταφορά της ασθενούς στη στεριά.

Όπως αναφέρεται,

το ΚΣΕΔ έδωσε οδηγίες για άμεση απογείωση ελικοπτέρου της Αστυνομίας από το Αεροδρόμιο Λάρνακας με συνοδεία εθελοντή νοσηλευτή της Πολιτικής Αμυνας.

Η ασθενής παρελήφθη με ασφάλεια από το πλοίο και στις 03.30 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου από εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πόλης.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 03.45 με την παραλαβή της ασθενούς από νοσοκομειακή ιατρική ομάδα στη Λάρνακα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα