Γιώργος Μανίκας: “Έχω κάνει σεξ με λιγότερα από τέσσερα άτομα”

14:05 18/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η εξομολόγηση στο Downtown

Ο Γιώργος Μανίκας είναι μέλος του brat pack του ελληνικού modeling, έχει περπατήσει στις πασαρέλες όλων των Ελλήνων σχεδιαστών -και αρκετών ξένων- κι ωστόσο ήδη σχεδιάζει το μεταπτυχιακό του στα Ναυτιλιακά. Το αγόρι με το μυαλό για business και το κορμί-δυναμίτη βγαίνει στον (έρημο) δρόμο και αποκαλύπτεται..

Πόσων χρόνων είσαι;Είμαι 25 χρόνων ακριβώς.Φλερτάρεις δηλαδή με μια «οριακή» ηλικία για το modeling. Τι θα κάνεις από εδώ και πέρα; Έχεις σκεφτεί το μέλλον;Ποτέ δεν είδα το modeling ως μια δουλειά που μπορεί να μου αποφέρει τα προς το ζην. Το έβλεπα πάντα ως χόμπι κι έτσι εξακολουθώ να το βλέπω. Ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω – τώρα, μόλις τελειώσω και τα τελευταία μου μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη Στατιστική-Ασφαλιστική, σκέφτομαι να κάνω κι ένα μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά ή τις Πιθανότητες. Επίσης, εδώ και λίγο καιρό, έχω δική μου επιχείρηση στην Αντίκυρα: ένα πάρκο με φωτοβολταϊκό σύστημα. Δεν είμαι άνθρωπος που επαναπαύεται εύκολα και σίγουρα έχω πολλά ακόμη να κάνω στη ζωή μου.Έχεις περπατήσει σε διεθνή catwalks, όπως και σε καμπάνιες εταιριών του εξωτερικού. Πώς και δεν έμεινες εκεί;Τον τελευταίο καιρό, ακούμε διαρκώς για νέους που ψάχνουν μια επαγγελματική ευκαιρία στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνω εκτός Ελλάδας – κι αυτό όχι γιατί στην Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά γιατί με ζητούσαν από πολλά πρακτορεία, από πολλές χώρες. Τελικά όμως διάλεξα –λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων– να μην ξενιτευτώ και όποτε χρειάζεται να πηγαίνω έξω και να ξαναγυρίζω. Μπορεί να είναι δελεαστική η διεθνής καριέρα, αλλά είμαι αρκετά προσγειωμένος και ρεαλιστής. Ξέρω πως τα πράγματα είναι διαφορετικά έξω.Συνήθως προτιμάς να κάνεις σχέση με μεγαλύτερες ή με μικρότερες γυναίκες από εσένα;Γενικά, προτιμώ τις μεγαλύτερες – οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες από μένα.Πες μας μερικά tips για να αποκτήσει ένα αγόρι τους κοιλιακούς σου.Επειδή έχω κάνει πολλές φορές υπερβολές, δεν θα το συνιστούσα. Το σημαντικό είναι να έχεις πρόγραμμα. Το μυστικό είναι να υπάρχει σε όλα ισορροπία: Γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα και σωστή διατροφή –όχι δίαιτα– σε βοηθούν για έναν υγιή τρόπο ζωής.

Στην συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά, επισήμανε πως έχει κάνει πολλές τρέλες στη ζωή του αλλά ξέρει να βάζει όρια. Αν και του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα, δεν του αρέσει να παίζει με τη ζωή του. Υποστηρίζει πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κανένα ναρκωτικό, ούτε καν ένα απλό τσιγάρο.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Μανίκας, αφού δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει σεξ με λιγότερα από τέσσερα άτομα. Μάλιστα, το πιο απίθανο μέρος που έχει κάνει έρωτα είναι στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού σταματημένος με alarm.

Keywords
Αναζητήσεις
manikas sex, ηλικια μανικα γιωργου
Τυχαία Θέματα