Εξιτήριο έλαβε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο

16:27 25/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εξιτήριο έλαβε πριν από λίγη ώρα από το Αττικό νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση αποκατάστασης της αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς που είχε υποστεί, ο Έλληνας Πρθωπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να παραμείνει κλινήρης για μια εβδομάδα μετά την επέμβαση σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες των γιατρών.

Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με

τους συνεργάτες του, τους οποίους θα δέχεται καθημερινά στην οικία του, αλλά και με τους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ε. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το απόγευμα, περίπου στις 18.50 θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ενώ εντός της ημέρας ή αύριο Τρίτη θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπου η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία υπό τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλο.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του κ. Σαμαρά αναβάλλεται, για τουλάχιστον δύο ημέρες, η έναρξη της συζήτησης στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης συνεργασίας, η οποία είχε προγραμματιστεί ν` αρχίσει το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα