Διαψεύδει ο Κιουτσιούκ παρέμβαση Αταλάι προς όφελός του στα εσωκομματικά του ΚΕΕ

16:22 25/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο ψευδοπρωθυπουργός, Ιρσέν Κουτσιούκ διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις, Μπεσίρ Αταλάι προσέφερε, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα κατεχόμενα, στήριξη στην υποψηφιότητα του ιδίου (του Κουτσιούκ) για τη θέση του προέδρου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) στην επικείμενη γενική συνέλευση του κόμματος τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κίπρις ο κ. Κουτσιούκ διέψευσε ακόμη ότι υπήρξε παρέμβαση από την Άγκυρα και ο κ. Αταλάι προώθησε οποιοδήποτε μήνυμα της τουρκικής

κυβέρνησης σχετικά με τις υποψηφιότητες για την προεδρία του ΚΕΕ, λέγοντας ότι επρόκειτο για μια συνηθισμένη επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ψευδοκράτος και τη σταθερότητά του.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας KADEM σχετικά με τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΕΕ, ο κ. Κουτσιούκ απάντησε ότι και σε παλαιότερη δημοσκόπηση αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφους και όμως τελικά κέρδισε τις εκλογές.

Η εφημερίδα Γενί Ντουζέν δημοσιεύει επίσης αποκλειστικές – όπως αναφέρει – δηλώσεις του Ιρσέν Κουτσιούκ, στις οποίες αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΕΕ τον ερχόμενο Νοέμβριο, προσθέτοντας ότι είναι νωρίς να προβεί σε σχόλιο για τον «υπουργό υγείας», Αχμέτ Κασίφ, αφού αυτός δεν εξήγγειλε ακόμα επίσημα την υποψηφιότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα