Επιχειρηματική αποστολή της ΕΕ σε ασιατικές χώρες τον Νοέμβριο

15:34 26/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επιχειρηματική αποστολή σε τρεις ασιατικές χώρες θα πραγματοποιήσει η ΕΕ το Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, στις 12-16 Νοεμβρίου 2013, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος Επίτροπος για θέματα επιχειρήσεων Αντόνιο Ταγιάνι θα ηγηθεί Επιχειρηματικής Αποστολής στο Βιετνάμ, Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Αποστολή για την Ανάπτυξη».

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Ιταλός Επίτροπος θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία Ευρωπαίων επιχειρηματιών. Στόχος των επισκέψεων

είναι να βοηθηθούν οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις – και κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις – στη δραστηριοποίηση τους στην ασιατική περιφέρεια και στην προώθηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας σε συγκεκριμένους τομείς, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις μεσιτείας (brokerage event) με τοπικούς επιχειρηματίες.

Η εκδήλωση στις τρεις αυτές χώρες απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω επιχειρηματικούς τομείς:

Προϊόντα Μεταποίησης (συμπεριλαμβανομένων: των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καταναλωτικών αγαθών, φαρμακευτικών, χημικών, αυτοκινητοβιομηχανία).
Τουρισμός (συμπεριλαμβανομένων των: τομέα φιλοξενίας, τουριστικούς πράκτορες, αεροπορίας, μεταφορές).

Αγροτικών επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των: αγροτική ανάπτυξη, αλιεία, βιομηχανία δασικών, τομέα τροφίμων και ποτών, συσκευασία)

Επιπλέον, οι ακόλουθοι τομείς θα έχουν ιδιαίτερη σημασία κατά την επίσκεψη στη Μιανμάρ: Ενέργεια & υποδομή (συμπεριλαμβανομένων των: παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικών πόρων και εξόρυξης μετάλλων/ορυκτών, υποδομή μεταφορών ξηράς/θάλασσας και αέρα, αστική ανάπτυξη, αποχέτευση, νερό και διαχείριση των αποβλήτων), Υποστηρικτικές περιβαλλοντικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένων των: χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, ασφάλειες, διανομή και λιανική πώληση).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/mission-growth/missions-for-growth/antonio-tajani/asia/vietnam-myanmar-thailand/registration-form_en.htm.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν μόνο επιχειρήσεις και επιχειρηματικοί Σύνδεσμοι στην Ευρωπαϊκή Ενωση. – See more at: http://www.cna.org.cy/webnews.asp?a=17a4625573fd4165ac08849bafb156c0#sthash.XHrhn0dX.dpuf

Keywords
Τυχαία Θέματα