Επεισόδια στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια για το πρωτάθλημα Νέων

09:07 26/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια για το πρωτάθλημα στην κατηγορία Νέων U-21 Α’ κατηγορίας, που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου ΓΣΠ.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε  ότι γύρω στις 16:30 χθες, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της μιας ομάδας έριξαν περίπου 10 πέτρες εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς της άλλης ομάδας που βρίσκονταν εκτός του γηπέδου.

Μέλη

της Αστυνομίας, συνέχισε, μετέβηκαν στο χώρο για να επιληφθούν του περιστατικού, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να επιτεθούν στα μέλη της Αστυνομίας με πέτρες και ρόπαλα.

Ανέφερε πως τραυματίστηκαν πέντε μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν. «Ο ένας (Αστυνομικός) φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και του έγινε συρραφή, ο άλλος έχει εκχυμώσεις και εκδορές, ο άλλος κάκωση στο χέρι, ο άλλος κάκωση στο πόδι και ο άλλος παρουσιάζει ισχιαλγία», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα