Ενότητα συστήνει ο Χάσικος για Κυπριακό και Οικονομία

13:22 9/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ενότητα σύνεστησε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος με στόχο την αντιμετώπιση των κορυφαίων ζητημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όπως είναι το εθνικό και η οικονομική κρίση.

Ο κ. Χάσικος που προέβη σε δηλώσεις μετά το πέρας του Εθνικού μνημόσυνου των Ηρώων Ανδρέα Τσέλεπου, Κώστα Καρνάβαλου και Βλαδίμηρου Ηρακλέους που τελέστηκε σήμερα στην εκκλησία Απόστολου Παύλου στην Πάφο και κληθείς να σχολιάσει την επιστολή που απέστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού

θέτοντας του συγκεκριμένα ζητήματα για το θέμα της Δρομολαξιάς ανέφερε ότι «φαίνεται πως ξεκίνησαν οι συνομιλίες, και πως έχουμε πολλά και σοβαρά θέματα μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε».

Αυτό σημαίνει είπε, ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, για να δούμε πως αντιμετωπίζουμε τα κορυφαία θέματα όπως είναι το εθνικό , και η οικονομική κρίση.

Όσον αφορά το θέμα της Δρομολαξιάς, ο κ. Χάσικος επανέλαβε πως εμπιστεύεται τους θεσμούς όπως είναι το δικαστήριο και η Νομική Υπηρεσία του κράτους.

Ο κ. Χάσικος σημείωσε πως δεν θα πει οτιδήποτε περισσότερο, από το ότι η υπόθεση αυτή πήρε το δρόμο της και ότι βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Συνέστησε επίσης εκ νέου υπομονή αλλά και ψυχραιμία προς όλους τους εμπλεκόμενους ενδιαφερόμενους και κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί την δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα