Πρώτα σκέφτεσαι και μετά αποφασίζεις λέει ο Κενεβέζος για το ενδεχόμενο αποχώρησης ΔΗΚΟ από Κυβέρνηση

13:05 9/2/2014 - Πηγή: OnlyCY


Δεν ασχολούμαι με φιλολογίες και παραφιλολογίες, ανέφερε το πρωί ο Υπουργός Παιδείας και ΓΓ του ΔΗΚΟ Κυριάκος Κενεβέζος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΗΚΟ από τη συγκυβέρνηση, υποδεικνύοντας παράλληλα ότι, “όταν παίρνεις αποφάσεις, πρώτα σκέφτεσαι και μετά τις λαμβάνεις”.

Σε δηλώσεις του στην κοινότητα Κάτω Πάχνας Λεμεσού και με αφορμή τη τις σημερινές εκλογές

στο ΔΗΚΟ, ο κ.Κενεβέζος κάλεσε τον κόσμο του κόμματος να προσέλθει στις κάλπες και “να εκφράσει με τη ψήφο του και με τρόπο αξιοπρεπή τις επιλογές του”.

Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσο αυτές οι εκλογές θα κρίνουν και την παραμονή του ΔΗΚΟ στη συγκυβέρνηση, ο Κυριάκος Κενεβέζος είπε πως θα απαντούσε σε μια τέτοια ερώτηση εάν ασχολείτο με “φιλολογίες και παραφιλολογίες” και σημείωσε ότι “είναι καιρός, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα θέματα, να ασχολούμαστε προσμετρώντας τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας”.

“Δεν θεωρώ ότι έχει σήμερα αντικείμενο αυτή η ερώτηση”, απάντησε ο Υπουργός Παιδείας στα όσα λέγονται περί πιθανής αποχώρησης του κόμματος του από τη συγκυβέρνηση, σημειώνοντας ωστόσο ότι “για τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, πρώτα σκέφτεσαι και μετά αποφασίζεις. Δεν αποφασίζεις πρώτα και μετά σκέφτεσαι τα επιχειρήματα για την απόφαση που έχεις ήδη πάρει”.

Ερωτηθείς αν αυτό αποτελεί μήνυμα προς κάποιους, ο κ. Κενεβέζος είπε “δεν έχω στείλει κανένα μήνυμα σε κανένα” και πρόσθεσε ότι “ο καθένας από εμάς, ως στέλεχος του κόμματος, σε μια διαμορφωμένη διαχρονικά πορεία, έχει το δικαίωμα να έχει τις απόψεις του”.

“Είναι σεβαστές όλες οι απόψεις και προσδοκώ ότι θα είναι σεβαστές οι απόψεις όλων, ακόμη και η δική μου στην προκειμένη περίπτωση”, είπε και τόνισε ξανά πως το αυτονόητο είναι, “όταν παίρνεις αποφάσεις, πρώτα σκέφτεσαι και μετά τις λαμβάνεις, δεν τις έχεις λάβει και μετά εφευρίσκεις επιχειρήματα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα