Ελπίδα για λήξη σήμερα της απεργίας στα λεωφορεία από τον ΥΠ. ΣΥΓΚ

11:52 5/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ενδεχομένως σήμερα να ανακοινωθεί η λήξη της απεργίας στις δημόσιες συγκοινωνίες, ανέφερε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Ευθύμιος Φλουρέντζου.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη μνημόσυνου του ήρωα της ΕΟΚΑ Πέτρου Γιάλλουρου στην εκκλησία Παναγίας Φανερωμένης, όπου κατέθεσε

στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Συγκοινωνιών είπε ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται συνάντηση μεταξύ των εταιρειών λεωφορείων και πως ο ίδιος αναμένει ειδοποίηση, εντός ολίγου, για να συναντηθούν στο Υπουργείο «όπου θα ανακοινωθεί η λήξη της απεργίας».

«Αυτή είναι η ευχή, ευελπιστώ ότι σήμερα όλα θα λήξουν ομαλά» είπε.

Σε ερώτηση τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρξει αντίθετο αποτέλεσμα, ο Υπουργός Συγκοινωνιών ανέφερε πως θα ξεκινήσει εντατικός γύρος συζητήσεων και ότι το Υπουργείο θα λάβει «όλα τα αναγκαία μέτρα με γνώμη από το Γενικό Εισαγγελέα, για να δούμε πώς προχωρούμε».

Ερωτηθείς αν γίνεται λόγος για επίταξη, ο κ. Φλουρέντζου δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει τίποτα, προσθέτοντας ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη γνωμοδότηση της Γενικής Εισαγγελίας, η οποία θα θέσει και τις παραμέτρους μέσα στις οποίες «μπορούμε να κινηθούμε στα όρια της σύμβασης».

Keywords
Τυχαία Θέματα