ΕΛΑΜ: Η Τουρκία θα εξαγοράσει όσα -όσα την Κύπρο

11:56 19/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τα οικονομικά οφέλη από μια λύση του Κυπριακού θα είναι προς όφελος της Τουρκίας, δηλώνει το ΕΛΑΜ. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, «το σχέδιο είναι ξεκάθαρο, αφού με την τεχνητή οικονομική κρίση θέλουν να γονατίσουν τον λαό και να κάμψουν και τις τελευταίες αντιστάσεις. Όσο ο λαός θα αντιδρά τόσο περισσότερο θα τον πιέζουν οικονομικά, με σκοπό να περάσουν τα υποχθόνια

σχέδια τους, ενώ στον ορίζοντα θα ξεπροβάλλει η ιδεατή δήθεν λύση και τα οικονομικά της πλεονεκτήματα».

Σύμφωνα με το ΕΛΑΜ, οικονομική ανάπτυξη θα υπάρξει, «αλλά προς όφελος της Τουρκίας, που σε τιμές ευκαιρίας θα εξαγοράσει όσα – όσα την Κύπρο, ενώ σε κατοπινό στάδιο θα μείνουν χωρίς δουλειά ακόμη περισσότεροι συμπατριώτες μας, αφού η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις θα κλείνουν, μη μπορώντας να αντισταθούν στον τεράστιο ανταγωνισμό εκ Τουρκίας».

Το ΕΛΑΜ καλεί, τέλος, τον κυπριακό ελληνισμό «να παραμείνει πιστός στις ιερές παρακαταθήκες του και να κλείσει τα αυτιά του στις σύγχρονες σειρήνες και στα γοητευτικά τους λόγια – τραγούδια που θέλουν να παγιδεύσουν τους ευκολόπιστους συμπατριώτες μας, για να τους κατασπαράξουν στο βωμό των συμφερόντων και του χρήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα