Εκπρόσωπος: Αναμενόμενες οι αντιδράσεις, αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται αντιδικίες

15:33 13/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αναμενόμενες, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή ο τόπος δεν χρειάζεται αντιδικίες.
“Ο τόπος βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρα δύσκολη κατάσταση. Αυτά ανέδειξε και τόνισε έντονα με την ίδια τη συνέντευξη του χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κοινωνία απαιτεί ηγεσία με ένα ρεαλιστικό σχέδιο, για ανάκτηση της αξιοπιστίας στο εξωτερικό και για ανάκαμψη στο εσωτερικό”, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Στυλιανίδης.

“Δίχως

να υποτιμηθούν δυσκολίες, δίχως να ωραιοποιηθεί η κατάσταση, το στρατηγικό σχέδιο για ανάκαμψη της οικονομίας βρίσκεται σε εξέλιξη”, προσθέτει ο Εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η καλύτερη έξοδος από το Μνημόνιο είναι η εφαρμογή του Μνημονίου.
Υπογραμμίζει ωστόσο ότι “όσοι φαντάζονται στρατηγικά σχέδια εκτός ευρωζώνης και δανειακής σύμβασης να ξέρουν ότι αυτά οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή και αυτό είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο”, προσθέτοντας πως “η εμπειρία των τελευταίων πέντε χρόνων οφείλει να μάς διδάξει για το πώς θα πορευθούμε από εδώ και πέρα”.

Ο κ. Στυλιανίδης διαβεβαιώνει ακόμη πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με την αποφασιστικότητα που επέδειξε και χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να υλοποιεί τις εξαγγελίες της προς όφελος του κυπριακού λαού.
“Χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε απολογισμό του κυβερνητικού έργου των τεσσάρων μηνών διακυβέρνησης και όχι σε εξαγγελίες πολιτικής, ουσιαστικά προέβη σε λογοδοσία πεπραγμένων δέκα εβδομάδων αξιολογώντας τις εξαγγελίες του στις 19 Απριλίου”, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα