Να αποσύρει τις κατηγορίες κατά παραγωγών καλεί την Αστυνομία ο βουλευτής ΔΗΣΥ Γ. Τάσου

20:02 30/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση προς την Αστυνομία, «όπως αποσύρει αμέσως τις προσαφθείσες κατηγορίες προς τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους παραγωγούς», απευθύνει ο Επίτροπος Γεωργίας του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Βουλευτής Γιώργος Τάσου.

Ο κ. Τάσου αναφέρει σε σημερινή γραπτή δήλωσή του ότι «είναι άξια απορίας και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά η απόφαση της Αστυνομίας, όλως παραδόξως, να κατηγορήσει τους δυο πατατοπαραγωγούς που ηγούντο της τελευταίας ειρηνικής διαμαρτυρίας που σκοπό είχε να προβάλει αλλά και να διεκδικήσει την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων

που απασχολούν τον κλάδο της πατατοκαλλιέργειας».

«Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους της Κυβέρνησης είναι εκ του πονηρού, απαράδεκτες, ανεπιθύμητες, ανεπίτρεπτες και μας θυμίζουν άλλες ξεπερασμένες εποχές», αναφέρει ο κ. Τάσου.

Προσθέτει ότι «η Κυβέρνηση αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει βοήθεια, στήριξη και συμπαράσταση στους πατατοπαραγωγούς στους ποιμνιοτρόφους, αλλά και στις άλλες παραγωγικές τάξεις επιλύοντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους φιμώσει αφήνοντας τους αβοήθητους».

Αναφέρει, επίσης, στην δήλωσή του, ότι «οι εκδηλώσεις κοινωνικής αντίδρασης δεν αντιμετωπίζονται με τη βία ούτε και με τη φίμωση, αλλά με το διάλογο και τις ορθές πολιτικές».

Καταλήγοντας, ο κ. Τάσου, αναφέρει ότι «η όλη εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη προ πολλού σε πλήρη συνεννόηση με την Αστυνομία και οι πατατοπαραγωγοί συνεργάστηκαν με τις αστυνομικές Αρχές, εφαρμόζοντας όλες τις σχετικές της οδηγίες χωρίς να σημειωθεί κανένα έκτροπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα