Εκδήλωση της Πρεσβείας της Κύπρου στην Κίνα

15:42 19/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στα πλαίσια των προσπαθειών της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο για προώθηση της Κύπρου και του έργου της Πρεσβείας στον κινεζικό λαό, η Πρεσβεία διοργάνωσε στις 14 Ιουνίου, εκδήλωση υπό τον τίτλο «Embassy Open Day 2012».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρεσβεία άνοιξε τις πόρτες της σε Κινέζους πρωτοετείς φοιτητές του Ελληνικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ξένων

Σπουδών του Πεκίνου (BFSU) και στις καθηγήτριές τους.

Την εκδήλωση κάλυψε δημοσιογράφος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Πεκίνου, για αναμετάδοση της εκδήλωσης από την αγγλόφωνη πολιτιστική εκπομπή του ραδιοφώνου.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Πρέσβειρας Ιωάννας Μαλλιώτη, η οποία ενημέρωσε τους φοιτητές για τις σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Κυπριακό, το έργο που επιτελεί η Πρεσβεία, το ρόλο της ως εκπρόσωπος της Κύπρου, καθώς και για μελλοντικές δραστηριότητες της Πρεσβείας για προώθηση και περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων των δύο χωρών.

Ακολούθησε προβολή σύντομου ντοκιμαντέρ για την Κύπρο και λεπτομερής παρουσίαση του τομέα της εκπαίδευσης στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η παρουσίαση αποσκοπούσε στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της Κύπρου ως εκπαιδευτικού προορισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα