Εκ νέου στον Ι. Κασουλίδη το χαρτοφυλάκιο των εξωτερικών υποθέσεων της ΚΟ ΕΛΚ

15:31 11/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το χαρτοφυλάκιο των εξωτερικών υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ) του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) ανέλαβε εκ νέου ο Ι. Κασουλίδης, κατόπιν χθεσινής ομόφωνης απόφασης του Προεδρείου της Ομάδας.

Ο πρόσφατα επανεκλεγείς Αντιπρόεδρος της μεγαλύτερης Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα έχει ξανά υπ´ ευθύνη του το συντονισμό της πολιτικής γραμμής των Ευρωβουλευτών της ΚΟ του ΕΛΚ στις Επιτροπές Εξωτερικών, Εμπορίου και Διεθνούς Ανάπτυξης, καθώς και στις υποεπιτροπές Ασφάλειας και Άμυνας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, μεταξύ των καθηκόντων του, ο κ. Κασουλίδης

θα συνεχίσει να προεδρεύει της Ομάδας Εργασίας του ΕΛΚ για τις εξωτερικές υποθέσεις, η οποία συνεδριάζει την εβδομάδα που προηγείται των τακτικών και έκτακτων Συνόδων Ολομέλειας του ΕΚ, προκειμένου να αποφασιστεί η γραμμή της Ομάδας στις σχετικές συζητήσεις και ψηφοφορίες που θα επακολουθήσουν.

Εξάλλου, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την κοινοβουλευτική του ομάδα για τα επόμενα 2,5 χρόνια στις κατ’ ιδίαν τακτικές συναντήσεις με τους διαπιστευμένους Πρέσβεις τρίτων χωρών στην ΕΕ, με μη κυβερνητικές οργανώσεις και διεθνείς προσωπικότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα