Ειδικές θεραπείες για μαλλιά κάτω από τον ήλιο

12:05 20/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εντατικές θεραπείες για να τα προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο του καλοκαιριού και να τα κάνετε πιο γερά και λαμπερά.

Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν μία δύσκολη δοκιμασία για τα μαλλιά. Η παρατεταμένη έκθεση στις ηλιακές ακτίνες, η επαφή με το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, η άφθονη εφίδρωση εξασθενούν και καταστρέφουν τη δομή της τρίχας. Δεν είναι τυχαίο που οι δερματολόγοι ερμηνεύουν τη χαρακτηριστική αδυναμία των μαλλιών το φθινόπωρο ως το αποτέλεσμα των βλαβερών καλοκαιρινών συνεπειών.

Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι σημαντικό να φροντίσετε ιδιαίτερα τα μαλλιά σας

από την αρχή του καλοκαιριού: όσο πιο δυνατά και ζωντανά είναι, τόσο μικρότερες θα είναι οι βλάβες από τον ήλιο και τους υπόλοιπους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο αέρας, το αλάτι, το χλώριο.

Ο μήνας πριν τις διακοπές σας είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα εντατικών εξειδικευμένων θεραπειών, που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σας και θα τα κάνουν πιο δυνατά.

Οι βασικοί στόχοι:

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και γερά απέναντι στις αναπόφευκτες εξωτερικές επιθέσεις της καλοκαιρινής περιόδου, είναι σημαντικό να δράσετε σε διαφορετικούς τομείς παράλληλα….

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα