Ενδιαφέρον δυο τουρκικών εταιρειών για την ιδιωτικοποίηση της Telekom Srbija

11:03 20/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι τουρκικές εταιρείες Dogus Holding και Sabanci Group εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην ιδιωτικοποίηση της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Telekom Srbija, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν στελέχη των δύο εταιρειών στον αντιπρόεδρο της σερβικής κυβέρνησης και υπουργό Εμπορίου και Τηλεπικοινωνιών Ρασίμ Λιάγιτς.

Ο κ. Λιάγιτς συναντήθηκε, στην Κωνσταντινούπολη, με τον γενικό διευθυντή της Dogus Holding Φερίτ Σαχένκ

και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sabanci Group Τσαγκατάι Οζντογκρού και συζήτησαν θέματα σχετικά με την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των δύο εταιρειών στη σερβική αγορά.

Τα στελέχη των δύο εταιρειών, οι οποίες κατέχουν σημαντική θέση στην τουρκική αγορά, εκδήλωσαν ενδιαφέρον (σε ξεχωριστές συναντήσεις που είχαν με τον κ.

Λιάγιτς) για επενδύσεις στους τομείς των οδικών υποδομών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, καθώς και της κατασκευής οικιστικών ακινήτων, εμπορικών κέντρων και ξενοδοχείων.

Ομάδες εργασίες των δύο τουρκικών εταιρειών θα επισκεφθούν, στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, τη Σερβία και θα ενημερωθούν για επενδυτικά έργα που μπορούν να αναπτύξουν στους τομείς του ενδιαφέροντός τους, καθώς και για τους διαθέσιμους χώρους κατασκευής εμπορικών κέντρων και ξενοδοχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα