ΕΥΡΩΚΟ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα για τις προεδρικές εκλογές

13:49 9/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συναντήσεις με όλα τα κόμματα έχει προγραμματίσει το ΕΥΡΩΚΟ, προκειμένου, όπως δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Συλλούρης, να συζητήσουν -εκτός της ανάγκης λήψης άμεσων μέτρων για την κυπριακή οικονομία- και για το θέμα των προεδρικών εκλογών.

Κληθείς, στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης στα κεντρικά γραφεία του ΕΥΡΩΚΟ, στη Λευκωσία, να σχολιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Symmetron

Market Research, που δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα “Η Καθημερινή” σύμφωνα με τα οποία το 85% των ψηφοφόρων του ΕΥΡΩΚΟ τοποθετούνται υπέρ του υποψηφίου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα, ενώ η ηγεσία του κόμματος αναζητεί ακόμα συνεργασίες με άλλα κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, ο κ. Συλλούρης δήλωσε πως δεν θεωρεί “ότι αυτή η δημοσκόπηση είναι αξιόπιστη”.

“Εγώ έχω υπόψη μου άλλα στοιχεία», είπε. Ερωτηθείς πότε θα ληφθούν οι δικές τους αποφάσεις για τις προεδρικές εκλογές, απάντησε: “Δεν μπορώ να πω. Δεν είμαι σε θέση να πω”.

“Είχαμε βάλει”, είπε, “ένα χρονοδιάγραμμα για τον ενδιάμεσο χώρο, τηρήσαμε το χρονοδιάγραμμα, αλλά, τελικώς, δεν σταθεροποιήθηκε η υποψηφιότητα που επιλέξαμε και, από εκεί και πέρα, το κόμμα θα πάρει το χρόνο του για να αποφασίσει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα