ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσεχώς επισημοποίηση ‘συμφωνίας’ Κύπρου – Συρίας

13:38 9/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μια «συμφωνία» που θα φέρει πιο κοντά Κύπρο και Συρία αναμένεται να επισημοποιηθεί πολύ σύντομα. Τι είναι αυτό;

Ο 47χρονος ξάδερφος και δεξί χέρι του Προέδρου Ασαντ, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του onlycy.com, έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του στην Κύπρο και αναμένεται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Ο άντρας με το επίθετο Ασαντ

σπούδασε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας και με την επιστροφή του στη Συρία ασχολήθηκε για τα καλά με την πολιτική ζωή και έτσι σήμερα θεωρείται ένα από τα πολύ δυνατά «χαρτιά» του Προέδρου της Συρίας.
Ο God Boy του Προεδρικού της Συρίας, όπως τον αποκαλούν λόγω του ωραίου παρουσιαστικού, έκανε την έκπληξη αφού κανείς δεν πίστευε πως θα εγκατέλειπε την εργένικη ζωή του.

Η γνωριμία του όμως με την Κύπρια άλλαξε εντελώς τα δεδομένα. Ο ίδιος, σύμφωνα με την πηγή μας, είπε ότι αρχικά ο έρωτας τους ήταν εγκεφαλικός. Ο πολύ καλός χαρακτήρας της σε συνδυασμό με την μόρφωση αλλά και το ωραίο παρουσιαστικό της ήταν αυτά που έκαναν τον κ. Ασαντ να θέλει να την γνωρίσει όλο και πιο πολύ.

Οι δύο τους θεάθηκαν σε τρυφερές στιγμές στην Δαμασκό. Ο ωραίος άντρας είναι ευραίος γνωστός στη Συρία και έτσι οι εμφανίσεις με τη νέα συνοδό του έγιναν θέμα συζητήσεως. Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι 47χρονος θεάθηκε να φεύγει από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε η Κύπρια, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να πούμε ότι η Κύπρια δεν ανήκει στον κοσμικό χώρο αλλά πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα σαράντα που μέχρι τώρα δεν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ.

Τους προσεχείς μήνες, σύμφωνα με την πηγή μας, θα γίνει τόσο στη Κύπρο αλλά όσο και στη Συρία πολιτικός γάμος για να επισημοποιηθεί η σχέση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα