Έκαναν... τσαντίρι το Δημοτικό Θέατρο!

Απογοήτευση στους Πειραιώτες, αλλά και οργή στους γαλάζιους πυρήνες του μεγάλου λιμανιού προκάλεσε το δευτέρας διαλογής σόου που παρουσίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στον χώρο που έχουν σφραγίσει με τις ερμηνείες τους τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού Θεάτρου. Η χθεσινή παρωδία στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, είναι ενδεικτική του οράματος του δημάρχου Βαασίλη Μιχαλολιάκου και της

παρέας του για την ποιότητα του "πολιτισμού" που σκοπεύουν να παράγουν και τον τρόπο που αξιοποιούν το μεγαλύτερο κόσμημα της πόλης.

Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η οργή των νεοδημοκρατών (όσο κι αν επιμένει να τους απαρνείται ο όψιος υπερκομματικός κύριος δήμαρχος) για το γεγονός ότι ο Μιχαλολιάκος έδωσε βήμα στον πιο φανατικό υβριστή του Αντώνη Σαμαρά που λίγες ώρες πριν είχε επισκεφθεί την πόλη, και υμνητή του Αλέξη Τσίπρα. Τι να πει όμως κανείς και γ' αυτό τον απίθανο τύπο που επέλεξαν για να κάνει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου. Αυτόν τον... Τζαμαριά που μιλάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και το παίζει κάτι μεταξύ... Βογιατζή και Χουβαρδά. Αυτός λοιπόν, είχε απορρίψει αίτημα για το ανέβασμα έργου σχετικά με την ιστορία του καμαριού της πόλης, του Ολυμπιακού, με το επιχείρημα πως... άκουσον άκουσον, ότι η ομάδα του Πειραιά συνιστά αμφιλεγόμενη έννοια! Προφανώς όμως, δεν έχει την ίδια άποψη για τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού τσαντιριού, που μάλλον τον θεωρεί συλλήβδην αξεπέραστη καλλιτεχνική αξία.

Έτσι για να ξέρουν οι Πειραιώτες...

Keywords
Τυχαία Θέματα