Δύο άτομα συνελήφθηκαν για φερόμενη επίθεση κατά αστυνομικών

16:39 2/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επεισόδιο κατά το οποίο, δύο άτομα φέρεται να επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών και τους προκάλεσαν διάφορα τραύματα στα χέρια και στο σώμα, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 02.50 σήμερα το πρωί όταν μέλη της Δύναμης ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα τρία άτομα.

Στον 31χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 92 μg% αντί 22μg% , που είναι το επιτρεπτό

από το νόμο όριο. Όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, αυτός, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να αντέδρασε και μαζί με το συνοδηγό του αυτοκινήτου, εξύβρισε, απείλησε και επιτέθηκε στα δύο μέλη της Δύναμης. Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, να σκιστεί η στολή ενός από τους δύο άνδρες της Δύναμης, ενώ και οι δύο τραυματίστηκαν.

Με ασθενοφόρο οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν. Ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Τα δύο άτομα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Από την επίθεση, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένα μέλος της Δύναμης, που είναι μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, υπέστη μερική αποκόλληση του τένοντα του αντίχειρα και ο δεύτερος, μέλος της Τροχαίας διάφορες εκδορές στο σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα