Δωρεάν Cytavision για τα παιδιά του Παιδoγκολογικού τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου

19:21 1/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ουσιαστικά, έμπρακτα και διαχρονικά συνεχίζει η Cyta να στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, προσφέροντας δωρεάν το πακέτο Full Pack της Cytavision, στο Παιδογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η εγκατάσταση της Cytavision ικανοποιεί επιθυμία των παιδιών που

νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, να μπορούν να αξιοποιούν τις πολλές ώρες παραμονής τους, παρακολουθώντας ταινίες, παιδικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ, όπως επίσης και τις αγαπημένες τους ομάδες.

Σε εκδήλωση για την εγκατάσταση της υπηρεσίας, παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου Δρ. Πέτρος Μάτσας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια ευχή” κ. Γιώργος Πενηνταέξ, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Cyta κα. Ρίτα Καρατζιά, καθώς και στελέχη της Cytavision. Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2013, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ο κ. Πενηνταέξ ευχαρίστησε τη Cyta για την προσφορά της, αλλά και για όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις της στον τομέα της υγείας και της κοινωνίας γενικότερα.

Απαντώντας, η κα Καρατζιά συγχάρηκε το Σύνδεσμο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί τόσο με την ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη που παρέχει στους γονείς όσο και με την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών και επανέλαβε τη δέσμευση ότι η Cyta και οι άνθρωποί της θα είναι πάντα δίπλα τους.

The post Δωρεάν Cytavision για τα παιδιά του Παιδoγκολογικού τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα