Δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή: Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση του Μπάλντινγκερ

13:35 20/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με την ολοκλήρωση της επανεξέτασης του μάρτυρα υπεράσπισης Ντορόν Μπάλντινγκερ, εμπειρογνώμονα από το Ισραήλ, από τον  συνήγορο υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου Τάσου Κρασοπούλη, Μάριο Γεωργίου, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος “Δίας” και της τηλεόρασης “Σίγμα” Άντη Χατζηκωστή.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο το πρωί, στις 09:00, με νέο μάρτυρα υπεράσπισης, τον Μενέλαο Αντωνίου, κατάδικο των κεντρικών φυλακών.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο κ. Μπάλντινγκερ

κλήθηκε από την υπεράσπιση να προβεί σε σύγκριση φωτογραφιών από δύο μοτοσικλέτες.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο μάρτυρας υπεράσπισης, χθες, είδε μια μοτοσικλέτα σε μια καφετέρια, η οποία έμοιαζε πολύ με την μηχανή που κρατείται ως τεκμήριο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Πρόσθεσε πως πλησίασε τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα και κάθισε στο πίσω κάθισμα, διαπιστώνοντας ότι μπορούσε να φτάσει το τιμόνι.

Κατά την αντεξέταση του μάρτυρα από την κατηγορούσα Αρχή, τις προηγούμενες ημέρες, του είχε υποδειχθεί να ανέβει στη μοτοσικλέτα τεκμήριο και να καθίσει στο πίσω κάθισμα, με σκοπό να διαφανεί αν μπορούσε να φτάσει το τιμόνι.

Ο μάρτυρας είχε ανέβει στη μηχανή, κάθισε στο πίσω κάθισμα και διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε να φτάσει το τιμόνι

Ο κ. Μπάλντινγκερ, με αφορμή το παράδειγμα που έδωσε για τη μοτοσικλέτα που συνάντησε χθες, εξήγησε στο δικαστήριο ότι υπάρχουν μοτοσικλέτες, στις οποίες μπορεί κάποιος να μην φτάνει το τιμόνι αν καθίσει στο πίσω κάθισμα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Τάσου Κρασοπούλη αναμένεται να κλητεύσει άλλους τέσσερις μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένου και του αυριανού μάρτυρα, του Μενέλαου Αντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα