Η Αστυνομία αναζητεί τον 22χρονο Ελευθέριο Κων/νου για το φονικό στη Λεμεσό

12:40 20/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη ενημέρωση

Η Αστυνομία αναζητεί τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 22 ετών, από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Ο 22χρονος, περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με ύψος 1.80μ. περίπου, μελαχρινός με μαύρα μαλλιά.

Ο 22χρονος, μετά τη διάπραξη του φόνου, διέφυγε από τη σκηνή με το αυτοκίνητο με αριθμούς εγγραφής KXD 375, μάρκας

TOYOTA, μονοκάμπινο, χρώματος πράσινου και φορούσε καφέ σακάκι, τζιν μπλε παντελόνι και μποτάκια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού,  ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Αρχική ενημέρωση

Άφαντος παραμένει ο δράστης του χθεσινοβραδινού φονικού στη Λεμεσό, με θύμα τον 23χρονο Αποστόλη Αθανασίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας για εντοπισμό του, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Ο άτυχος 23χρονος είχε σταθμεύσει, γύρω στις 22:30, το όχημα του δίπλα από ανοικτό χώρο για να μεταβεί στην οικία του, όταν ο 22χρονος γείτονας του, του ζήτησε να το απομακρύνει, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν για λίγο. Κι ενώ το θύμα μετακίνησε το όχημα του σε άλλο σημείο, ο 22χρονος εμφανίστηκε κρατώντας ένα μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα το γείτονα του στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα, στο ύψος του μαστού.

Αμέσως ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε ενώ στη σκηνή κατέφθασαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 23χρονο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τελούσε υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι εναντίον άλλου προσώπου πριν από δυο χρόνια, ενώ υπήρξε τρόφιμος ψυχιατρικού ιδρύματος στη Λευκωσία.

Σχετική είδηση:
Φόνος διαπράχθηκε στη Λεμεσό με θύμα τον 23χρονο Αποστόλη Αθανασίου

Keywords
Τυχαία Θέματα