Διαφάνεια και τιμωρία ενόχων ζητούν οι Οικολόγοι

16:51 12/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Να δοθούν άμεσα ικανοποιητικές εξηγήσεις για τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά τους υποψήφιους Προέδρους ζητά το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου τους Ελένη Χρυσοστόμου ανέφερε ότι «παρόλο που η χτεσινή τηλεμαχία ήταν καλύτερη από άποψη οργάνωσης από μέρος τους σταθμού αλλά και προετοιμασίας των υποψηφίων, τα σημαντικά ερωτήματα που καίνε τους Κύπριους πολίτες δεν έχουν απαντηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό».

Ως

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, είπε, «επιμένουμε στις θέσεις μας περί διαφάνειας», προσθέτοντας ότι «οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα». Άλλωστε, συμπλήρωσε, «είναι υποχρέωση απέναντι στο Κυπριακό λαό, να δοθούν ικανοποιητικές εξηγήσεις».

Σύμφωνα με την κ. Χρυσοστόμου «η πρόθεση και των τριών υποψηφίων για τιμωρία των ενόχων του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου στην ιστορία της Κύπρου είναι καλοδεχούμενες». Αναμένουμε, πρόσθεσε, «όμως τα λόγια να γίνουν πράξεις και όχι να μείνουν στις προεδρικές διακηρύξεις».

Δυστυχώς, ανέφερε τέλος, «όταν το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών από το 2011 άρχισε να ζητά έρευνα και τιμωρία των ενόχων συνάντησε και συναντά κλειστές πόρτες από όλους αυτούς που σήμερα μιλούν για τιμωρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα