Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν πουλάω το πουλί μου για να ανέβω»

00:00 21/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είναι ένας και μοναδικός. Οι συνέντευξεις του Χρήστου Βασιλόπουλου πάντα προκαλούν ντόρο αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν βαριέσαι να τις διαβάσεις ποτέ.Αν και οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα λέει για να δημιουργεί ντόρο,ο Χρήστος τα λέει έτσι όπως τα λέει γιατί έτσι τα αισθάνεται.

Ο sexy ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και το Down Town Κύπρου.Ο Χρήστος ήταν κατηγορηματικός ως προς τις ερωτικές του επιλογές

και την καριέρα του.

«Δεν πουλάω ούτε τη σάρκα μου ούτε το πουλί μου για να ανέβω. Οτιδήποτε έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, το πέτυχα μόνος μου. Ούτε καν στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί αυτό! Το γνωρίζεις κι εσύ άλλωστε: Όλες μου οι σχέσεις, ακόμη και το περιστασιακό μου sex, γινόταν πάντα χωρίς να έχω να «κερδίσω» κάτι. Ούτε και η πρώην γυναίκα μου είχε σχέση με τον χώρο – και δεν έχω την ανάγκη να προχωρήσω με αυτό τον τρόπο.», δήλωσε.

Όσο για το αν του έχει ζητηθεί να κάνει σεξ προκειμένου να κερδίσει ένα ρόλο, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Όχι. Αλλά κι αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ενέδιδα. Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνη των ηθοποιών που θα αναλώνονταν τόσο εύκολα, για να πάρουν ένα ρολάκι. Δεν υπάρχει λόγος να «κάτσεις» σε κανέναν γιατί, με το που θα τελειώσει το sex και η κάβλα, η σκηνοθέτης ή η παραγωγός θα πάει στον επόμενο. Όλοι είναι αναλώσιμοι σ’ αυτά τα θέματα».

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα