Αθώος δηλώνει ο 52χρονος ύποπτος για τη ληστεία στη ΣΠΕ Ύψωνα Λόφου

15:52 3/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Χωρίς να δίνει οποιεσδήποτε εξηγήσεις, ο 52χρονος ύποπτος για την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στις 11 Μαΐου στη ΣΠΕ Ύψωνα Λόφου, παραδέχεται ότι με το αυτοκίνητο του διέφυγαν οι δράστες, αλλά αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, ο 52χρονος συνελήφθηκε χθες μετά από εντατικές εξετάσεις της Αστυνομίας και παρακολούθηση του χώρου όπου

βρισκόταν το αυτοκίνητο στο οποίο, σύμφωνα με μαρτυρία, επιβιβάστηκαν οι δράστες, αφού πρώτα πυρπόλησαν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν κατά την άφιξη και αναχώρηση τους από το κατάστημα της ΣΠΕ.

Ανακρινόμενος, συνέχισε ο κ. Γεωργίου, ο ύποπτος αρνείται κάθε ανάμειξη στη διάπραξη της ένοπλης ληστείας, αλλά παραδέχεται ότι είναι το αυτοκίνητο του που χρησιμοποιήθηκε στην ένοπλη ληστεία, χωρίς ωστόσο να δίνει οποιεσδήποτε άλλες εξηγήσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, στο οποίο οδηγήθηκε χθες ο 52χρονος, διέταξε την 8ήμερη κράτηση του, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στη ληστεία της 11ης Μαΐου, ένας εκ των δυο δραστών προέταξε κοντόκαννο κυνηγετικό στον ταμία και απέσπασε 6 περίπου χιλιάδες ευρώ, ενώ ο συνεργάτης του τον ανέμενε στη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, την οποία αργότερα πυρπόλησαν μαζί με τα ρούχα που φορούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα