Απεργίες των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο και των ελεγκτών στην Ελλάδα

18:37 4/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Tροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου στην Ελλάδα θα υπάρξουν αύριο και μεθαύριο λόγω της τρίωρης στάσης και της 24ωρης απεργίας αντίστοιχα, που έχουν αποφασίσει οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο.

Αύριο Τρίτη, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και μεθαύριο, Τετάρτη όλη την ημέρα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό

από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Για μεθαύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στις επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες καθώς και στα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου.

Εξάλλου προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο μεθαύριο Τετάρτη, λόγω της απόφασης των Eλεγκτών Eναέριας Kυκλοφορίας και των εργαζομένων στην Yπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα, η Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΕΚΕ) θα πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, ενώ η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) θα πραγματοποιήσει τετράωρη στάση εργασίας, από τις 12.00 έως τις 16.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα