21χρονη Ιρανή βρέθηκε απανθρακωμένη στα σκαλιά εκκλησίας στην Ορόκλινη

16:14 23/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Απανθρακωμένο πτώμα νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι, έξω από την είσοδο εξωκλησιού στην περιοχή Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για 21χρονη Ιρανή η οποία αυτοπυρπολήθηκε.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρατηρίου, το οποίο δείχνει την 21χρονη στις δύο τα ξημερώματα να προμηθεύεται βενζίνη. Το αυτοκίνητο ανήκει στην ίδια, ενώ εντός του, εντοπίστηκε και η ταυτότητά της.

Το φρικιαστικό θέαμα του απανθρακωμένου πτώματος, νεαρής γυναίκας, αντίκρισε στις 11:20 σήμερα το

πρωί μπροστά στην είσοδο της εκκλησίας Χρυσοσώτηρος στα Λιβάδια, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η κλειδωμένη πόρτα της εκκλησίας είχε σημάδια πυρκαγιάς, που φανερώνει ότι η άτυχη γυναίκα πυρπολήθηκε επί τόπου.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Χρήστο Ανδρέου εικάζει πως ό,τι συνέβη θα πρέπει να έγινε τις τελευταίες 12 ώρες αφού το πτώμα θα πρέπει να βρισκόταν εκεί σ’ αυτό το διάστημα.

Η Αστυνομία αναμένει τώρα τα πορίσματα των ερευνών της εγκληματολογικής υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί του ΤΑΕ και του σταθμού Ορόκλινης, οι οποίοι μετέβησαν επί τόπου, εντόπισαν έξω από τον περίβολο της εκκλησίας, ξεκλείδωτο αυτοκίνητο που φαίνεται εγγεγραμμένο σε 40χρονη Ιρανή. Η ηλικία ωστόσο του πτώματος, φαίνεται ότι είναι πολύ μικρότερη και προσδιορίζεται γύρω στα 20.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Αστυνομία δεν έχει δεχθεί καταγγελία για ελλείπουσα γυναίκα, και ούτε έχει εντοπίσει την ιρανή ιδιοκτήτρια του οχήματος, ώστε να καταλήξει σε συμπέρασμα, κατά πόσον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απανθρακωμένο, Ορόκλινης,apanthrakomeno, oroklinis