Αντιδράσεις προσωπικού στο Δ. Γεροσκήπου για αποκλεισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο

18:26 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο Γεροσκήπου μεταξύ της διοίκησης και υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στο διαδίκτυο από τους υπαλλήλους πλην των τμηματαρχών της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν απεριόριστη πρόσβαση . Το δημοτικό συμβούλιο Γεροσκήπου υιοθέτησε την εισήγηση Δημοτικής Συμβούλου του ΔΗΣΥ σύμφωνα με την οποία κάποιοι υπάλληλοι φέρονται να είχαν πρόσβαση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου ζητήθηκε ο αποκλεισμός πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Κληθείς να σχολιάσει

τα παράπονα υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου Γεροσκήπου, ο Γραμματέας της τοπικής αυτοδιοίκησης της ΣΕΚ Μάριος Φιλλιπίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το διαδίκτυο είναι απαραίτητο για τους υπαλλήλους των Δήμων με την προϋπόθεση αυτό να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς εργασίας.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της ΣΗΔΙΚΕΚ ΠΕΟ Δημήτρης Επιφανείου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για αποκλεισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο στο Δήμο Γεροσκήπου και ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η συντεχνία του έχει δεχτεί αρκετές καταγγελίες από υπαλλήλους της δημοτικής αρχής.

Πρόσθεσε επίσης πως δεν επιτρέπεται η κατάχρηση του διαδικτύου παρά μόνο για την εξυπηρέτηση της εργασίας των υπαλλήλων και των δημοτών.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δήμος Γεροσκήπου εξακολουθεί να παρέχει δωρεάν διαδίκτυο στην πλατεία για τους δημότες και τους επισκέπτες ευρύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα