Αντιδράσεις ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για την υποψηφιότητα Λιλλήκα

14:12 6/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ΑΚΕΛ δεν επιθυμεί να σχολιάσει την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα για τις προεδρικές εκλογές του 2013, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Λουκαΐδη.

Κληθείς στη Βουλή να σχολιάσει την εξαγγελία του κ. Λιλλήκα, είπε «κανένα σχόλιο».

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ

Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προαποκλείσουμε οποιαδήποτε υποψηφιότητα που προέρχεται από το χώρο του κέντρου και η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα θα εξεταστεί μέσα από το αυτό το πλαίσιο.

Στις δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «το ΔΗΚΟ έχει συμφωνήσει με τα υπόλοιπα κόμματα του κεντρώου χώρου να προχωρήσουν στον καταρτισμό ενός κοινού προγράμματος και μιας προγραμματικής διακήρυξης, επειδή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινές συγκλίσεις και σίγουρα δεν πρόκειται να προαποκλείσουμε οποιαδήποτε υποψηφιότητα προερχόμενη από το χώρο του κέντρου. Αντίθετα επιδιώκουμε να ακούσουμε από διάφορους ενδιαφερόμενους κατά πόσον ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα».

«Η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα θα εξεταστεί μέσα από αυτό το πλαίσιο», είπε, προσθέτοντας ότι σε αυτό το στάδιο ο ίδιος δεν μπορεί να προκαταλάβει την όποια απόφαση του ΔΗΚΟ σε σχέση με αυτή ή και οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα