Ανησυχία για την αύξηση των ληστειών περιπτέρων στην Πάφο

16:05 10/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν οι ληστείες περιπτέρων και καταστημάτων  24ωρης εξυπηρέτησης στην Πάφο, αφού σε λιγότερο από 48 ώρες διαπράχθηκε  ληστεία σε δύο καταστήματα 24ωρης εξυπηρέτησης.

Κληθείς να σχολιάσει τα τελευταία κρούσματα ληστειών ο εκπρόσωπος Τύπου της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαππής είπε ότι η Αστυνομία λαμβάνει όλα  τα ενδεικνυόμενα μέτρα ακόμη και με την αύξηση περιπολιών και στοχευόμενες  επιχειρήσεις σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές.

Ο κ. Τσαππής κάλεσε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και το κοινό  γενικότερα να είναι περισσότερο

προσεκτικοί και εκεί που παρατηρεί κινήσεις που  μπορούν να θεωρηθούν ύποπτες να ειδοποιεί έγκαιρα την Αστυνομία και να  λαμβάνουν και κάποια επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας τόσο για τα περιουσιακά τους  στοιχεία όσο και για το προσωπικό.

Η δεύτερη ληστεία σε περίπτερο 24ωρης εξυπηρέτησης στην Πάφο σημειώθηκε λίγο μετά μεσάνυκτα όπου ο δράστης που περιγράφεται ως έγχρωμος και είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα κρατώντας στα χέρια ένα μπουκάλι εισήλθε στο περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στην Κάτω Πάφο.

Με το μπουκάλι χτύπησε στο κεφάλι την 24χρονη Ρουμάνα υπάλληλο του περιπτέρου προκαλώντας της θλαστικό τραύμα.

Στην συνέχεια ο άγνωστος άνδρας άρπαξε από το ταμείο χρηματικό ποσό 150 περίπου ευρώ και εξαφανίσθηκε.

Η υπάλληλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου αφού της παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες απολύθηκε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της Υπαλλήλου του περιπτέρου ο ληστής είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 περίπου, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη –ριγέ φανέλα.

Η πρώτη ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου υπό την απειλή μαχαιριού και πάλιν έγχρωμος άνδρας εισήλθε σε περίπτερο 24ωρης εξυπηρέτησης στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο και απέσπασε από την μοναδική υπάλληλο του περιπτέρου το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα