ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακόμα και η ΑνΑΔ απολύει προσωπικό!!!

13:59 31/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πηγή άρθρου: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακόμα και η ΑνΑΔ απολύει προσωπικό!!! από το onlycy.com.

Δεν είναι ανέκδοτο ούτε ψέμα…

Είναι η πραγματικότητα.

Η ΑνΑΔ απολύει προσωπικό την ίδια στιγμή που επιχορηγεί επιχειρήσεις να προσλάβουν άνεργους.

Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) έχει αποστολή την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

με προγραμματισμένη και συστηματική κατάρτιση του με επιχορηγούμενα προγράμματα κατάρτισης.

Ειδικά, λόγω της οικονομικής κρίσης, η ΑνΑΔ στηρίζει την απασχόληση με επιχορηγούμενα προγράμματα εργοδότησης άνεργων, τόσο μακροχρόνια άνεργων όσο και νέων άνεργων επιστημόνων (απόφοιτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης).

Όσο παράξενο και αν φαίνεται, η ΑνΑΔ επιχορηγεί εργοδότες για να προσλάβουν άνεργο προσωπικό ενώ την ίδια στιγμή απολύει τους 8 έκτακτους υπαλλήλους που η ίδια εργοδοτεί.

Αυτή είναι η μία όψη του όλου ζητήματος.

Η άλλη όψη είναι ότι την ίδια στιγμή η ΑνΑΔ θα προσλάβει άλλους 8 με μίσθωση υπηρεσιών, δηλαδή χωρίς κανένα δικαίωμα, χωρίς κοινωνικές ασφαλίσεις, χωρίς άδεια και με μέγιστο ποσό τα 1.400 ευρώ το μήνα. Δηλαδή, θα προσλάβει άλλα 8 άτομα να αντικαταστήσουν τους 8 απολυθέντες (29 Μαρτίου 2013) για να εκτελούν τα ίδια ακριβώς καθήκοντα αλλά χωρίς δικαιώματα και με μειωμένες απολαβές.

Και αν τα 1.400 ευρώ σας φαίνονται ψηλές απολαβές, αυτός είναι το μέγιστο ποσό που θα μπορούσε κάποιος να υποβάλει προσφορά. Η ΑνΑΔ, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, θα προσλάβει τα 8 άτομα που έχουν υποβάλει την καλύτερη οικονομική προσφορά, με λίγα λόγια τους πιο φθηνούς, τους σκλάβους!

Αυτό και αν είναι εκμετάλλευση.

Το ίδιο το Κράτος συμπεριφέρεται με άδικο και απάνθρωπο τρόπο. Ας το Κράτος και οι συντεχνίες αναλάβουν επιτέλους το ρόλο τους.

The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακόμα και η ΑνΑΔ απολύει προσωπικό!!! appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα