Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμο €100.000 στην Reliantco Investments Ltd

13:13 31/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πηγή άρθρου: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμο €100.000 στην Reliantco Investments Ltd από το onlycy.com.

Είδηση 18.48: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η σημερινή της προηγούμενη ανακοίνωση σχετικά με την Reliantco Investments Ltd έχει αποσυρθεί.

Είδηση 13.10: Το Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενημερώνει

το επενδυτικό κοινό ότι εξέτασε υπόθεση η οποία αφορά την εταιρεία Reliantco Investments Ltd για την οποία υπήρχε εύλογη υποψία διάπραξης ενδεχόμενης παράβασης του περί Επενδυτικών Υπηρεσιών και Δραστηριοτήτων και Ρυθμιζόμενων Αγορών Νόμου του 2007, ως εκάστοτε ισχύει (‘ο Νόμος’) και των Οδηγιών που εκδόθηκαν δυνάμει αυτού.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στα πλαίσια άσκησης της εξουσίας της δυνάμει του άρθρου 37(4) του περί της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου Νόμου, προέβηκε σε συμβιβασμό της ενδεχόμενης παράβασης με την εταιρεία Reliantco Investments Ltd, για το ποσό των €100.000.

Η εταιρεία Reliantco Investments Ltd κατέβαλε το ποσό των €100.000 άμεσα.

Η Επιτροπή σημειώνει ότι πρόσωπο που συμφωνεί και συγκατατίθεται σε συμβιβασμό δυνάμει του άρθρου 37(4) του περί της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου Νόμου και συμμορφώνεται με όλους τους όρους που έχουν συμφωνηθεί, δεν λογίζεται ότι έχει προβεί σε παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

The post Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμο €100.000 στην Reliantco Investments Ltd appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα