Αυξήθηκε κατά 10% η επισκεψιμότητα στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου

12:45 11/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Κατά 10% αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου, ξεπερνώντας τις 55 χιλιάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, η οποία χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα επιτυχημένη σε όλους τους τομείς την 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2013.

Σύμφωνα με την Αρχή, οι εκθέτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από πλευράς οργάνωσης, αλλά ειδικότερα από τη μαζική παρουσία του κοινού.

Το γεγονός και μόνο ότι σημειώθηκαν πάρα πολλές εμπορικές πράξεις,

σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Κύπρο, αποτελεί θετικό στοιχείο τόνωσης του εμπορίου και της αγοράς, σημειώνει η Αρχή, εκφράζοντας ικανοποίηση.

Αναφέρει επίσης ότι η παρουσία των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων, η Έκθεση Αγροτικών και Γεωργικών Προϊόντων, η Έκθεση Κυνηγίου και Ψαρέματος, ο τομέας του Σπιτιού των Κατασκευών και της Τεχνολογίας ήταν μερικά από τα εμπορικά γεγονότα που βοήθησαν στην επιτυχία της φετινής Έκθεσης.

Παράλληλα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις και η παρουσία τους τιμώμενου μας Δήμου, του Δήμου Κερύνειας, της Εκκλησίας της Κύπρου και οι ξένες αποστολές, συνέθεσαν μια θετική και ζωντανή εικόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα