To Εύρηκα Active Care χάρισε πλούσια δώρα!

18:41 15/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι δύο πολύ επιτυχημένοι διαγωνισμοί των υγρών απορρυπαντικών Εύρηκα Active Care έφθασαν στο τέλος τους, χαρίζοντας πλούσια δώρα σε 54 συνολικά τυχερούς.

Ο διαγωνισμός στο facebook ‘μαμά λερώθηκα’, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να λερωθούν και να φωτογραφηθούν άφοβα και ο διαγωνισμός “Ξύσε, στείλε, κέρδισε”, είχαν απήχηση σε πάνω από 330.000 θαυμαστές των προιόντων Εύρηκα Active Care.

Στον διαγωνισμό ‘μαμά λερώθηκα’, κάθε εβδομάδα οι πέντε φωτογραφίες με τα περισσότερα «like» κέρδισαν από ένα πακέτο

προϊόντα Εύρηκα αξίας €40 και στο τέλος του διαγωνισμού οι δύο δημοφιλέστερες, του Νικόλα Γεωργίου και της Χαράς Χαραλάμπους, κερδίσαν ένα iPhone4 και ένα iPad2 αντίστοιχα.

Στο δεύτερο διαγωνισμό “Ξύσε, στείλε, κέρδισε”, οι διαγωνιζόμενοι  έστελναν με sms τον κωδικό που έβρισκαν στις συσκευασίες των υγρών απορρυπαντικών Εύρηκα Active Care. Κάθε βδομάδα κληρώνονταν πέντε τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν από ένα πακέτο προϊόντα Εύρηκα αξίας €40, ενώ στη λήξη του διαγωνισμού οι 2 μεγάλοι τυχεροί, η Γεωργία Κλεάνθους και ο Άρα Ναλχαντζιάν κερδίσαν ένα iPhone4 και ένα πλυντήριο ρούχων αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος στους διαγωνισμούς του Εύρηκα Active Care. Αναμένονται περισσότεροι διαγωνισμοί και πλούσια δώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα