O ΘOK συμμετέχει σε ευρωπαϊκή έρευνα κοινού

17:48 21/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Κοινού (ZAD) του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Βερολίνου (Γερμανίας) και στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής Έρευνας Κοινού που πραγματοποιείται σε όλα τα θέατρα μέλη της Συνόδου των θεάτρων της Ευρώπης (ETC), διεξάγει επιστημονική έρευνα μεγίστης σημασίας για το ΘΟΚ, με θέμα την ανάπτυξη και τις προτιμήσεις κοινού με πρώτιστο στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους θεατές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το

ερωτηματολόγιο, που εστιάζει την προσοχή του στις διάφορες ομάδες κοινού, περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλες ερωτήσεις και για το βαθμό ικανοποίησης των θεατών και την ποιότητα των παραστάσεων.

Με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού ερωτηματολογίων, τα στοιχεία θα μελετηθούν και θα τύχουν επιστημονικής ανάλυσης. Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σε όλα τα θέατρα μέλη της Συνόδου που συμμετείχαν στην έρευνα και θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο αξιοποίησης και αμφίδρομου διαλόγου με το θεατρόφιλο κοινό.

Τα ερωτηματολόγια θα διατίθενται στο Θέατρο ΘΟΚ και θα συμπληρώνονται από τους θεατές πριν ή μετά τη λήξη της κάθε παράστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα