H Cyta παρατείνει τις διευκολύνσεις για εξόφληση λογαριασμών

16:41 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

H Cyta, αποφάσισε όπως παρατείνει περαιτέρω την καθορισμένη ημερομηνία εξόφλησης λογαριασμών, σε συνέχεια της εξαγγελίας της για μέτρα στήριξης της κοινωνίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβανόταν και η αναστολή των αποσυνδέσεων υπηρεσιών της.

Σε ανακοίνωσή της η Cyta αναφέρει ότι «αποφάσισε να μεταφέρει την ημερομηνία αποσύνδεσης όλων των υπηρεσιών της σταθερής τηλεφωνίας στις 21 Απριλίου και της κινητής τηλεφωνίας στις 28 του ίδιου μήνα».

Οι εξοφλήσεις για τις υπηρεσίες της σταθερής

τηλεφωνίας μπορούν να γίνονται μέχρι και το Σάββατο 20 Απριλίου, για όσους πελάτες επιλέξουν τα Cytashop και μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου για όσους επιλέξουν κάποιο τραπεζικό ίδρυμα ή τα συνεργαζόμενα δίκτυα.

Αντίστοιχα, οι ημερομηνίες που ισχύουν για την κινητή τηλεφωνία είναι το Σάββατο 27 Απριλίου για εξοφλήσεις στα Cytashop και η Παρασκευή 26 Απριλίου για εξοφλήσεις σε τράπεζες και συνεργάτες της Cyta.

Και στις δύο περιπτώσεις η ιστοσελίδα της Cyta (www.cyta.com.cy) είναι διαθέσιμη για εξοφλήσεις λογαριασμών μέχρι τις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής 21 και 28 αντίστοιχα.

Η Cyta ευχαριστεί τους πελάτες της για τη συνεργασία.

Υπενθυμίζει τα μέτρα που έχει ήδη λάβει για την εξυπηρέτηση των πελατών της λόγω της οικονομικής κρίσης στα οποία περιλαμβάνεται «η δωρεάν παροχή όλων των εθνικών κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας που θα διενεργηθούν εντός του δικτύου Cyta (προς Σταθερά και Κινητά τηλέφωνα Cyta) για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο και η επέκταση αυτού του μέτρου και σε κλήσεις σταθερής τηλεφωνίας προς το δίκτυο της Cablenet με αναδρομική ισχύ από 1η Απριλίου».

Στα μέτρα που υιοθέτησε λόγω κρίσης η Cyta, περιλαμβάνονται επίσης «η δημιουργία ειδικής γραμμής επικοινωνίας (χωρίς χρέωση) από την Τρίτη 2 Απριλίου, με στόχο την ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτησή τους και με προσφορές εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων, για διευκόλυνσή τους. Ο αριθμός επικοινωνίας είναι 80008060 και η δημιουργία των ειδικών πακέτων κινητής τηλεφωνίας για στήριξη των επιχειρήσεων Cytamobile-Vodafone ‘Business Benefits’, τα οποία παρέχουν στην Επιχειρηματική Αγορά κινητής τηλεφωνίας κλιμακωτές εκπτώσεις».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, σε όλα τα Cytashop παγκύπρια, στα Κέντρα Τηλεξυπηρέτησης της Cyta στο 132, μέσω του twitter στο @cytasupport και στην ιστοσελίδα της Cyta www.cyta.com.cy, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα