Άρχισε ο πολιτιστικός μήνας μαθητικής δημιουργίας στο Δήμο Κ.Πολεμιδιών

16:06 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άνοιξε αυλαία ο Πολιτιστικός Μήνας Μαθητικής Δημιουργίας που διοργανώνει ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής, ένας θεσμός που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει καθιερωθεί ως μοναδική ευκαιρία ανάδειξης και προβολής του καλλιτεχνικού ταλέντου των παιδιών.

Μαθητές και μαθήτριες, με τη στήριξη των καθηγητών τους, έχουν εργαστεί με ιδιαίτερο ζήλο και προβλέπεται να παρουσιάσουν μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, η πρώτη από τις οποίες πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, στο

Λύκειο Αγίου Σπυρίδωνα, υπό τον τίτλο «Τα Σοφίσματα του Αλεξανδρινού».

Η δεύτερη εκδήλωση, «Γλύκό μου Έαρ», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου, στο Λύκειο Πολεμιδιών (20:00), ενώ ακολουθεί στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών, την Τετάρτη 22 Μαΐου, η παράσταση «Φως, Νερό, Τηλέφωνο, Οικόπεδα με δόσεις».

Την Παρασκευή 24 Μαΐου (19:30), οι μαθητές θα παρουσιάσουν, στο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη, την εκδήλωση «Λεμεσός – Πολεμίδια, Μια Πορεία Πολιτισμού» και την Τρίτη 28 Μαΐου (19:30), στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου, την παράσταση «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», του Αλέκου Σακελλάριου.

Ο Πολιτιστικός Μήνας Μαθητικής Δημιουργίας στα Κάτω Πολεμίδια, ολοκληρώνεται με την «Λυσιμάχη», που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 31 Μαΐου (19:30), στο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών θα ενισχύσει οικονομικά τα σχολεία που λαμβάνουν μέρος και θα απονέμει τιμητικές πλακέτες.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος καλεί το κοινό να δώσει δυναμικά το παρόν του στις εκδηλώσεις και να εκφράσει με το δικό του τρόπο την στήριξη του στα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα