Eπιταγή για το Πολυδύναμο Κέντρο παρέδωσε ο ΘΟΚ στο Δήμο Λευκωσίας

12:16 28/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Eπιταγή ύψους 2.032 ευρώ για τις ανάγκες των προγραμμάτων πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας παρέδωσε χθες ο Πρόεδρος του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου Γιάννης Ιωάννου στο Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει πως τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τα καθαρά έσοδα της πρεμιέρας της παράστασης «Σαμία», που ανέβηκε το καλοκαίρι του 2013.

Ο Πρόεδρος του ΘΟΚ

ανέφερε ότι η συγκεκριμένη προσφορά σημαίνει την έναρξη μίας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λευκωσίας και Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και πρόσθεσε ότι είναι βέβαιος πως τα χρήματα θα διατεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικότερα προς τα ευάλωτα μέλη της πόλης μας, μέσω των ποιοτικών παροχών φροντίδας που προσφέρει το Πολυδύναμο Κέντρο, σε παιδιά και ηλικιωμένους.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιωρκάτζης χαιρέτισε την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας και σημείωσε ότι η προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Πολυδύναμο Κέντρο διότι, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες η διατήρηση των ποιοτικών κοινωνικών παροχών, αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα