Η Βανδή "έδιωξε" τη Βίσση

«Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα πάρω». Η πρόταση του ΑΝΤ1 και στη Δέσποινα Βανδή έκλεισε οριστικά την πόρτα της Άννας Βίσση στο σόου «The Voice» του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού η κόντρα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες δεν λέει να σταματήσει

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε δεχτεί πρόταση από το διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο, την οποία και συζητούσε πολύ ζεστά μέχρι που ενημερώθηκε και για τα άλλα ονόματα που έπεσαν

στο τραπέζι για την κριτική επιτροπή. Η Βίσση δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και το χειμώνα μάλιστα θα εμφανιστούν στην ίδια σκηνή του «Pantheon Theatre» από τις 12 Δεκεμβρίου. Ο Ρέμος έχει συναντηθεί με τον Λάτσιο, ουσιαστικά τα έχουν βρει και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να τακτοποιηθούν.

Ποντάρει πολλά

Στο όνομα όμως της Βανδή αντέδρασε. Μπορεί και οι δύο να έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους σε προσωπικό επίπεδο, όμως παρά τις διαψεύσεις τους η κόντρα φαίνεται ότι δεν σβήνει με τίποτα. Η Βίσση ζήτησε από τον Λάτσιο λίγο χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση και τελικά αφού ζύγισε όλα τα δεδομένα, αποφάσισε να αρνηθεί. Το κανάλι προσπάθησε να τη μεταπείσει, αφού πόνταρε πολλά στην κοινή παρουσία των δύο τραγουδιστριών, η οποία (θεωρούσαν όλοι ότι) θα εκτόξευε την τηλεθέαση. Στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στο συγκεκριμένο σόου και δεν είναι τυχαίο ότι την παρουσίασή του θα την κάνει το «βαρύ χαρτί» του καναλιού, ο Γιώργος Λιάγκας.

Όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν τελικά αυτό που επιθυμούσαν. Το «όχι» της Άννας Βίσση ήταν οριστικό. Άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι σκέφτηκε πολύ πριν πάρει την απόφασή της, αλλά «για καλλιτεχνικούς και προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση».

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε πει ότι εκείνο που την ενδιέφερε ήταν να γίνει μια άρτια παραγωγή και όχι τα άλλα ονόματα που θα είναι δίπλα της. Ο Λάτσιος τη διαβεβαίωσε για την άρτια παραγωγή του σόου. Μήπως τελικά το πρόβλημα ήταν η Δέσποινα Βανδή; Να σημειώσουμε για την τελευταία ότι έχει ουσιαστικά αποδεχτεί την πρόταση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Πηγή: Περιοδικό Yes

Keywords
Τυχαία Θέματα