Cyprus Airways: Ακύρωση όλων των πτήσεων προς Ελλάδα 19-20/10/2011

16:05 18/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Λόγω της 48ωρης απεργίας στην οποία θα κατέλθουν αύριο και μεθαύριο, 19 και 20 Οκτωβρίου, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας Ελλάδας, οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν ακυρώσει όλες τις πτήσεις τους κατά το διάστημα αυτό προς και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο-Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα έχουν ακυρωθεί

δέκα πτήσεις προς και από Αθήνα, οκτώ προς και από Θεσσαλονίκη και δύο προς και από Ρόδο-Ηράκλειο. Γίνονται διευθετήσεις ώστε οι επηρεαζόμενοι επιβάτες να μπορέσουν να ταξιδέψουν μετά τη λήξη της απεργίας. Για το σκοπό αυτό ξημερώματα Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν δύο έκτακτες πτήσεις μια προς και από Αθήνα και μια προς και από Θεσσαλονίκη. Επίσης την Παρασκευή κάποιες πτήσεις θα γίνουν με αεροπλάνα μεγαλύτερης χωρητικότητας για να μπορέσουν να ταξιδέψουν και επιβάτες που επηρεάζονται από τη 48ωρη απεργία. Αριθμός επιβατών επέλεξε να αναχωρήσει από σήμερα με τις απογευματινές ή τις νυχτερινές πτήσεις μας. Υπάρχουν επίσης επιβάτες που εκδηλώνουν επιθυμία να κάνουν το ταξίδι τους λίγες μέρες μετά την απεργία.

Το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών (80000008) και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επικοινωνούν ήδη με το ταξιδιωτικό κοινό προσφέροντας του επιλογές για να πραγματοποιήσει το ταξίδι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα