Η πρώτη agency αποκλειστικά για foursquare maketing είναι εδώ

15:01 22/4/2012 - Πηγή: Gugoo

Το location based social media marketing ανεβαίνει καθημερινά και οι επιχειρήσεις που κοιτάνε προς αυτήν την κατεύθυνση πλέον δεν είναι λίγες. Για το λόγο αυτό μία νέα digital agency που ασχολείται αποκλειστικά με το foursquare marketing για επιχειρήσεις δημιουργήθηκε. Και το όνομα αυτής, we4sqyou.

Το we4sqyou αναλαμβάνει τη διαχείρηση της online

παρουσίας επιχειρήσεων στο foursquare. Συγκεκριμένα, μετά την ανάλυση της αγοράς για την κάθε επιχείρηση, δημιουργεί τη branded foursquare pages της. Έπειτα, αναλαμβάνει τη δημιουργία προσφορών (foursquare specials) που θα προσελκύσουν νέους πελάτες και θα συντελέσουν σε κερδοφόρο return on investment (ROI).

Το we4sqyou το ξεκίνησα στα πλαίσια ενός project στο Hult International Business School όπου κάνω το master μου, αλλά καθώς βλέπω ότι έχει σημαντική ανταπόκριση δουλεύω ήδη στην υλοποίηση της τελικής μορφής του site.

Εάν λοιπόν διαθέτετε ή εργάζεστε σε κάποια επιχείρηση που έχει φυσικό χώρο (ή και όχι) και θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία της στο foursquare, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το we4sqyou.com.

Μάλιστα οι τρεις πρώτοι που θα επικοινωνήσουν με το site μέσω της φόρμας επικοινωνίας (συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και μία σύντομη περιγραφή της επιχείρησής τους και των στόχων της), θα κερδίσουν από μία branded page, καθώς και μία παρουσίαση σε Powerpoint με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα του foursquare ειδικά για την επιχείρησή τους.

Αυτά λοιπόν, περιμένω τα σχόλιά σας για το we4sqyou καθώς και τη γνώμη σας για τη χρήση του foursquare ως εργαλείο marketing.

Keywords
Τυχαία Θέματα