60% των Twitter Users συνήθως προτείνει τα Brands που ακολουθεί

10:30 24/10/2011 - Πηγή: Gugoo


Πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ακόμα επιφυλακτικές στην χρήση των Social Media για την προώθηση των προϊόντων τους. Η παρακάτω έρευνα από το Constant Contact and Chadwick Martin Bailey σας δείχνει ακριβώς τι μπορούν να προσφέρουν τα Social Media και ειδικά το Twitter στην επιχείρηση σας.

Σε γενικές γραμμές, οι χρήστες του Twitter είναι περισσότερες

ώρες online από τους χρήστες του Facebook ή γενικά τους χρήστες internet. Περίπου το 50% των Twitter users συνδέονται online πάνω από μια φορά την ώρα, συγκριτικά με το 29% του γενικού πληθυσμού.

Οι χρήστες του Twitter ακολουθούν τα brands που τους ενδιαφέρουν και συγκεκριμένα από το δείγμα των 1.491 ανθρώπων που έλαβαν μέρος στην έρευνα, το 21% δήλωσε πως ακολουθεί brands στο Twitter.

Όπως θα περιμέναμε, τα νεανικά κοινά είναι αυτά που ακολουθούν περισσότερο τα brands στο Twitter. Συγκεκριμένα το 26% ηλικίας μέχρι 35 ετών ακολουθεί τουλάχιστον ένα brand, συγκριτικά με το 17% ηλικίας 35-49 ετών και το 13% ηλικίας 50 ετών και πάνω.


Ένα από τα πιο σημαντικά συμπεράσματα που προκύπτει από την έρευνα, είναι πως σπάνια οι χρήστες κάνουν UnFollow στα brands που έχουν ήδη ακολουθήσει. Αυτό σημαίνει πως άπαξ και βρείτε τον τρόπο να τους κερδίσετε, χτίζετε ένα loyalty με τους πελάτες σας και αυτοί είναι πάντα εκεί για να σας ακούσουν, αφού το 84% δηλώνει πως διαβάζει τα tweets που προέρχονται από brands.

Επιπλέον, το 60% δηλώνει πως θα συστήσει σε ένα φίλο το brand που ακολουθεί και οι μισοί από αυτούς δηλώνουν πως θα αγόραζαν και τα προϊόντα του συγκεκριμένου brand.

Εσείς ακόμα αμφιβάλετε;

Πηγή: mediabistro.com

Keywords
Τυχαία Θέματα