Το Facebook… σε νούμερα! [INFOGRAPHIC]

12:50 22/10/2011 - Πηγή: Gugoo


Είναι σίγουρο πως όλοι γνωρίζετε ότι το Facebook είναι το μεγαλύτερο social network με πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες, αλλά ξέρατε ότι κάθε μέρα ανεβαίνουν πάνω από 250 εκατομμύρια φωτογραφίες; Ή ότι οι Αμερικάνοι περνούν σε μηνιαία βάση 7 ώρες και 46 λεπτά μόνο για να δουν τα προφίλ των φίλων τους;

Σίγουρα το Facebook έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Για

κάποιους περισσότερο για κάποιους λιγότερο. Δεν είναι τυχαίο που μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για addiction. Το βέβαιο είναι πως όλοι μας λίγο ή πολύ μαθαίνουμε τα νέα των φίλων μας, βλέπουμε φωτογραφίες τους, μαθαίνουμε με ποιον έχουν σχέση ή ακόμα και τι μουσική ακούνε, μέσα από την πλατφόρμα του Facebook.

Έχοντας λοιπόν δει ξεκάθαρα το Mashable έκανε μια πολύ αναλυτική έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα θα δείτε στα παρακάτω γραφήματα.

Συνοπτικά σας αναφέρουμε:

Το Facebook έχει πάνω από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες εκ των οποίων πάνω από το 50% μπαίνει κάθε μέρα στο προφίλ τουΥπάρχουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια posts και likes την ημέρα και πάνω από 250 εκατομμύρια φωτογραφίες που γίνονται uploadΤο Facebook είναι διαθέσιμο σε 70 γλώσσες και το 75% των χρηστών του είναι εκτός Αμερικής.

Πηγή: mashable.com

Keywords
Τυχαία Θέματα