«Ξυπνητήρι» από τους… Μπέους!

Σας έχω ξαναπεί να κλείσετε για λίγες μέρες τα αυτιά σας. Να μην ασχολείστε με τις κατά φαντασία χρεωκοπίες και τη δημιουργία εικόνας πλήρους διάλυσης που έχουν πάρει πολλοί και διάφοροι «εργολαβία» για προφανείς, σε όποιον καταλαβαίνει τα βασικά και τα στοιχειώδη, λόγους.

Μια κατάσταση που ίσως στην παρούσα φάση βολεύει και τους μεν και τους δε, αλλά είναι πολύ… κακή για να ‘ναι αληθινή και δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια στο βαθμό που την εμφανίζουν. Γι’ αυτό πάμε στα ΑΜΕΣΑ καθώς στα πολυμετοχικά υπάρχει ψωμί ακόμη. Ο Παναθηναϊκός
την Κυριακή έχει να ξοφλήσει ένα γραμμάτιο. Και να θες άλλωστε να το ξεχάσεις δεν σε αφήνουν οι… Μπέοι με όλες αυτές τις ομορφιές που συνεχίζουν να συμβαίνουν γύρω μας.
Η ιστορία με την εκλογή του Μπέου (και) στην ΕΠΟ και μάλιστα τη μέρα που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εκβιασμό διαιτητή είναι ενδεικτική και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος γυρίζει την πλάτη και έχει σιχαθεί το ποδόσφαιρο του «Παραγκάρχη», του «Περπινιάδη» και των τσάτσων τους. Είναι προφανές ότι με την απίστευτη αυτή πρόκληση ήθελαν απλά να κάνουν μια επίδειξη δύναμης, (ξανά) βγάζοντας σαν σε παρέλαση όλους τους «αιχμάλωτούς» τους  στην κάλπη. Τα παραρτήματα, που υπακούν σαν πιστά στρατιωτάκια για να μην τους βρει ότι βρήκε και τον Πηλαδάκη.
Το καλό είναι ότι όλα αυτά σιγά – σιγά ξυπνάνε και τον Παναθηναϊκό. Η αποχώρησή του από τη Λίγκα είναι μια πρώτη κίνηση, άσχετα αν επί της ουσίας δεν αλλάζει για την ώρα και πολλά. Αλλωστε για κάποιους όταν τους φτύνουν είναι λες και ψιχαλίζει και ψάχνουν για ομπρέλα. Το πιο σημαντικό είναι η κινητοποίηση που υπάρχει γενικότερα στο τριφύλλι σε ότι αφορά το παιχνίδι της Κυριακής προκειμένου οι πράσινοι να μην κατέβουν στο Βόλο στη λογική του τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν υποτιμητικό ως εκεί που δεν παίρνει να «ασχολείται» ο Παναθηναϊκός με αυτό το παιχνίδι. Τα πράγματα όμως τώρα είναι διαφορετικά. Ο Βόλος σαν Ολυμπιακός μπορεί και να μην φταίει τίποτα. Το θέμα ωστόσο είναι ότι πάνω στη συγκεκριμένη ομάδα απεικονίζεται όλος ο μηχανισμός που στήθηκε φέτος, μέρος του οποίου ακούσατε στις περίφημες κασέτες.
Εστω και την ύστατη ώρα ο Παναθηναϊκός οφείλει να δώσει ένα μάθημα σε όλους αυτούς που έπαιξαν μαζί του και να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται. Από την αρχή της εβδομάδας τα καμπανάκια από τον Γόντικα και όσους είναι γύρω του βαράνε διαρκώς, ενώ είναι αλήθεια πως και οι… Μπέοι βοήθησαν αρκετά σε αυτό ώστε να ξυπνήσει και ο τελευταίος. Διότι είχε πέσει ύπνος βαθύς, από την κορυφή ως τα νύχια...
Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν λειτουργούσε τις τελευταίες εβδομάδες και όσοι φώναζαν για σφίξιμο λουριών και άλλα τέτοια έμοιαζαν με τους τρελούς του χωριού μιας και οι παίκτες τα είχαν γράψει όλα στον κόκορα. Δεν χρειάζεται να το ρίξει κανείς και τόσο έξω για να δει τι παίζεται. Μέχρι και φωτογραφίες σε κουτσομπολίστικα περιοδικά στις οποίες ακριβοπληρωμένοι πράσινοι πόζαραν (στημένοι, όχι παπαράτσι) σε απαγορευμένες μέρες και ώρες μέσα σε νυ
Keywords
Τυχαία Θέματα