Συμβιβασμένος με την απόλυση ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι ναι μεν θέλει να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι και μετά το καλοκαίρι, όμως τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν η διοίκηση της ομάδας αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία τους.«Δεν ξέρω ποιό θα είναι το μέλλον μου στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν η διοίκηση θα κρίνει αν θέλει να με κρατήσει η όχι. Αν δεν είναι ευχαριστημένοι, μπορούμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού.

Στη
συνέχεια αναφέρθηκε στην περυσινή επιτυχημένη σεζόν και τόνισε ότι το... ταμείο θα πρέπει να γίνει στο τέλος της φετινής περιόδου. «Η προηγούμενη σεζόν ανήκει στο παρελθόν. Όλοι ήταν χαρούμενοι πέρυσι με το νταμπλ. Φέτος τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά για εμάς, όμως μένουν ακόμη εφτά αγώνες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το τι είδους αλλαγές χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Για μεταγραφές ή το μέλλον μου.Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε κάπου τις ευθύνες. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Τότε θα κρίνουμε τι πήγε στραβά και τι όχι».

Τέλος, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι μία συνεργασία είναι επιτυχημένη όταν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα ανάμεσα στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση και σχολίασε τις δικές του σχέσεις με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν ο Ρώσος μεγιστάνας αποφασίσει το καλοκαίρι να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. «Μέχρι τώρα η σχέση μου με τη διοίκηση εδώ είναι φανταστική. Με υποστήριξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όταν τα αποτελέσματα ήτα άσχημα. Αν στο τέλος αποφασίσει ότι η δουλειά μου δεν ήταν αρκετά καλή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, γιατί θέλω να μείνω εδώ. Αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό, θα με έκανε πολύ χαρούμενο».
Keywords
Τυχαία Θέματα