Προπόνηση με συνθήματα για «ερυθρόλευκες» (video)

Την πρώτη τους επαφή με το «Πυθαγόρειο» είχαν οι «ερυθρόλευκες». Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα παλέψουν αύριο κόντρα στην ΑΕΚ να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος και αποθεώθηκαν από τους φίλους του Ολυμπιακού.Η αυριανή ημέρα είναι μια ακόμα σημαντική για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, τα οποία θα προσπαθήσουν να κάνουν
πραγματικότητα το όνειρό τους και να κατακτήσουν το πρώτο τίτλο στην ιστορία του τμήματος. Κόντρα στην ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να φύγουν με το τρόπαιο από το νησί. Σήμερα τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο «Πυθαγόρειο», όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός και δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωσαν σαν στο σπίτι τους.

Η αποθέωση και η φανέλα από την Κυριακίδου

Την προπόνηση του Ολυμπιακού εκτός από τους εκπροσώπους του Τύπου, παρακολούθησαν και περισσότεροι από 40 φίλοι του αθλήματος, ανάμεσά τους και περίπου 20 οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι μετά το τέλος της προπόνησης αποθέωσαν τα κορίτσια του Νικολάκη και τους ζήτησαν το κύπελλο. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτισσες πήγαν προς το μέρος τους και τους χειροκρότησαν, ενώ η Εύη Κυριακίδου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης όχι για την σημερινή ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως για την αναμενόμενη αυριανή, τους χάρισε μια φανέλα, η οποία θα κοσμεί τον σύνδεσμο της Σάμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα