«Βλέπουν» τίτλο οι άνδρες

Η νίκη της Εθνικής ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης με 3-1 κόντρα στην Πορτογαλία έδωσε στην ελληνική ομάδα την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στον τελικό, όπου «βλέπει» ακόμη και τίτλο.Οι διεθνείς μας κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-2 του πρώτου αγώνα στη Λισσαβώνα και με πολύ καλές εμφανίσεις να είναι το φαβορί κόντρα στην Τουρκία, στους διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον προσεχή Οκτώβριο, για την Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας 2009-2012.

Παρόλα αυτά, στο ελληνικό στρατόπεδο κρατούν χαμηλούς τους τόνους και καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει των αναμετρήσεων με τους… σχεδόν
Τούρκους, αφού το συγκρότημα της γειτονικής χώρας έχει στις τάξεις του τρεις Κινέζους αθλητές.

«Θα είναι δύο δύσκολα ματς, γιατί πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι η Τουρκία έχει στο ρόστερ της τρεις Κινέζους αθλητές. Αν παίξουν και οι τρεις στον τελικό, καθώς έχουν αυτό το δικαίωμα, τότε θα είναι πολύ σκληροί αντίπαλοι. Θα έλεγα ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία. Θα δούμε, έχουμε καιρό μέχρι το φθινόπωρο» ήταν το πρώτο σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Βατσακλή.

Ο πρώτος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου και, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU), θα διεξαχθεί στην Τουρκία. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα