Μετά το Πάσχα τα πλέι οφ

Επισημοποιήθηκε από την ΟΧΕ το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 χάντμπολ γυναικών. Στις 30 Απριλίου οι πρώτοι αγώνες για τη διεκδίκηση μιας θέσης στον τελικό.Η πρωταθλήτρια Ορμή θα αντιμετωπίσει στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας τον ΠΑΟΚ, ενώ η δεύτερης της κανονικής περιόδου Νέα Ιωνία θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Άρτας. Οι δεύτεροι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Μαΐου,
ενώ αν χρειαστεί και τρίτο ματς –η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες- θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία των πλέι άουτ, η Ομοσπονδία δεν μπορεί ακόμη να γνωστοποιήσει το πρόγραμμα, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης για τον μη διεξαχθέντα αγώνα μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αρίωνα Πτολαμεΐδας.

Το μακεδονικό σωματείο κλήθηκε σε απολογία για την Πέμπτη 28/4 και θα πρέπει να εκδοθεί η απόφαση για να καθοριστούν τα παιχνίδια για τις θέσεις 5-8. Εφόσον ο Παναιτωλικός πάρει το ματς «στα χαρτιά», όπως αναμένεται, θα καταλάβει την πέμπτη θέση και θα αντιμετωπίσει στα πλέι-άουτ τον Αρίωνα, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με τον Μακεδονικό.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 30/4
18:00 Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Αρτας  
18:00 ΑΣΕ Ορμή-ΠΑΟΚ  

Τετάρτη 4/5
16:00 ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Ορμή  
18:00 Αναγέννηση Αρτας-Νέα Ιωνία  

Σάββατο 7/5 (αν χρειαστούν)  
18:00 Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Άρτας  
18:00 ΑΣΕ Ορμή-ΠΑΟΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα